Nu este problema mea ca unii dintre voi nu inteleg ca intr o societate trebuie sa respecti si sa fi corect sa nu furi pt ca societatea iti da un sut un fund (in cazut nostru societatea este serverul:p)nu am cum sai ajut pe cei carora le am dat admin si mai tarziu s au schimbat radical(e vorba de educatie aici..educatia care o au si nu le o pot da eu ...)ideea este ca deocamdata unii dintre voi..majoritatea.. sinteti copii..copii fiind umblati sa faceti numai smecherii:p..nu am cum sa i ajut pe toti care joaca cu coduri..poate doar sa le strig cfg urile...:D..nu mai postati aiureli aici..pe forum..daca tot aveti chef sa scrieti ceva......AM RESPECTAT SI O SA RESPECT TOTI JUCATORII CORECTI!...astept sa intrati si sa comentati..sa vad si eu cui iam dat ban fara motiv..astept sa vad si eu suferintzele ...abuzurile..orice...si mai astept sa scrieti si de zeii care au suferit sau care au abuzat sau care au vb urat..scrieti fara teama aveti numai de castigat(dar pls nu veniti cu aiureli sau bazaconii!)..imi pare rau pt cei care iau ban fara motiv..poate o sa reusim s afacem ceva in legatura cu problema asta..astept comentarii..dezvoltati subiectul...astept sugestii si reclamatzii:D:*:*
mi se pare cea mai maire prostie sa dai ban unei clase de ip .. problema se poate rezolva si mai elegant nu sa dati ban atator playeri din nustiu ce cauza
eu sunt 1 care am ban fara "motiv"... stiu care e problema ... dar dc mai ai admini pe sv? nu k sa rezolve problema cu codatii ?... mie 1 mi se pare cea mai naspa faza cand dai ban pe clasa de ip...
Sa luam problema cum se zicea la noi in Oltenia..."Babeste" -daca eu as intra pe sv...si as da ban la clasa de ip a ta Testy....cum te-ai simiti ?...
am jucat atat timp pe serverul asta ca sa iau ban pt o chestia atat de banala ... sper sa rezolvati problema daca nu veti pierde muli playeri si implicit bani ca doar nu aveti serverul si site'ul degeaba
mda..o gramada de sugestii am primit <_< ati dezvoltat subiectul pana a iesit din pagina Bagati va net de la o firma serioasa nu mai stati la click <_< dau pe clasa ca nu stau sa dau ban din 2 in 2 min:P