Forum
Site menu
Login form
E-mail:
Password:
Search
Friday, 2010-07-30, 2:09 PM
Welcome Guest

Forum

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » FORUM Open.oPn.Ro » SUGESTII/INTREBARI/DISCUTII » *FoC* (Cateva opini,pareri si intrebari....)
*FoC*
FoCDate: Wednesday, 2008-09-24, 10:52 Am | Message # 1
Group: Removed

sal all

1. As vrea sal felicit pe rA1z3N a pus cateva chesti chiar tari pe forum de care am dat si le cautam de mult ...
2.De ce nu ati pus si semnatura la forum?Nam vazut la nimeni semnatura si nici in profil....
3.Mam uitat si eu in top aseara si am vazut ca cenusa(nu mai stiu tot niku scz) era pe topu din serv pe 9 si pe ala de la gametracker care e si pe prima pagina era pe 2,pe uni o sai intereseze dupa care dati admine....cel de pe serv sau celalat...
4.Silent run este permis la voi pe serv ca am vazut aseara?
5.Are careva accont pe gametraker sau Xfire?
6.Ati putea sa faceti un grup steam al serv ......
7.Mai vad eu cemi trece prin cap cry

Faceti o treaba buna tinetio tot asa sal si bft all

Calv1nDate: Wednesday, 2008-09-24, 1:00 PM | Message # 2
Colonel
Group: Users
Status: Offline
o sa tinem cont de sfaturile tale..e chiar interesant ce zici tu acolo...asteptam si parerea celorlalti responsabili cu forumul

claudiu_cenush@Date: Wednesday, 2008-09-24, 4:43 PM | Message # 3
Lieutenant
Foc...... Nici eu nu stiu cum am ajuns pe locul 2:)) acolo la gametracker:))!!! in top sunt pe locul 8!!!Si creca aqm m-a luat jZB:))

Calv1nDate: Wednesday, 2008-09-24, 6:57 PM | Message # 4
Colonel
ti-a crescut inima claudiule putin acolo nu ? :))) gg man

rA1z3NDate: Thursday, 2008-09-25, 0:56 Am | Message # 5
Lieutenant general
Locul pe gametrakers e o media intre fraguri si timpul petrecut pe server de aceea claudiu e pe 2,avem grup de steam poti sa ne dai id de steam si iti dau eu invite,silent run e permis pe server deoarece nu vad motiv sa fie interzis odata ce e acceptat de pgl.HF&GL

Message edited by rA1z3N - Thursday, 2008-09-25, 1:09 Am

FoCDate: Thursday, 2008-09-25, 4:18 Am | Message # 6

Id de steam pegas_nb1

claudiu_cenush@Date: Thursday, 2008-09-25, 2:53 PM | Message # 7
Lieutenant
Ms Calv1n!!! Deci adminele de pe ce se dau?(top sau gametracker)!!!!!

Calv1nDate: Friday, 2008-09-26, 12:55 PM | Message # 8
Colonel
adminele se dau pe merit..binenteles este un criteriu si asta.(topul) eu unul nu joc la rank..oricum esti un baiat de treaba..:) te-am salutat

claudiu_cenush@Date: Friday, 2008-09-26, 3:09 PM | Message # 9
Lieutenant
Ms mane;)!!! Si u esti de treaba si toti cei pe care ii cunosc pe acest server mai putin roxanne;)!!!

FoCDate: Friday, 2008-09-26, 8:16 PM | Message # 10

E clar claudiu ca ai prins o antipatie pe ia si te intaleg nu tin cu ia ca si pe mine ma facea codat intro seara am iesit de pe serv ca ma tot facea codat dar asta nu a insemnat ca iam vb urat sau mam certat cu ia sau mia picat antipatica dar nici nu vb intr-un mesaj ca asta toti de treaba ia NU.....timpu le va rezolva si poate no sa mai fie asa poate o sa va intalegeti bine .......sal si bft all

PS: Claudiu gandestete ca e femeie wink

claudiu_cenush@Date: Saturday, 2008-09-27, 3:09 PM | Message # 11
Lieutenant
Eh.....Lasa mane ca am aflat ca nu ea mi-a dat ban ci testy:))

QuakieDate: Sunday, 2008-09-28, 1:17 Am | Message # 12
Owner
Group: Open Cs
Foc nu inteleg ce vrei sa zici prin semnatura pe forum surprised ,adminele incepand de pe data de 10 octombrie se vor da foarte greu doar cei care vor avea foarte multe ore jucate pe o perioada lunga de timp comportament etc etc si se va tine cont mai mult de cel de pe game tracker(ma gandesc chiar sa scot top-ul din server,face lag si mai multe,o sa pun gametracker pe pagina de conectare la server,orcum ma mai gandesc).In momentul de fata este concurs si premierea se face dupa topul din server,la celelalte intrebari cred k tia raspuns ra1zen oricum astept cu nerabdare alte intrebari si sugestii smile :) Si apropo as vrea sa-i multumesc lui ra1zen pt ce a facut pe forum si nu numai smile i love you man! tongue

Nu uitati sa faceti un nou post dc aveti intrebari sugesti sau vreti sa propuneti vreo discutie!

FoCDate: Sunday, 2008-09-28, 4:02 PM | Message # 13

Pai pe forumuri poti la fiecare mesaj sa lasi o semnatura sau o poza depinde ce vrei iti pui u in profil dar la voi in profil meu nam gasit aia de semnaturi si nam vazut la nimeni dupa mesaje nici un fel de semnatura sa pun si o poza sati arat exac la ce ma refer....

Tiam aratat acolo unde am incercuit alea sunt semnaturi si tre sa le aibe fiecare forum doar daca nu leai oprit u sau cine a facut forumu si alea apar la fiecare mesaj pe care il scrii pe forum

QuakieDate: Sunday, 2008-09-28, 11:47 PM | Message # 14
Owner
Group: Open Cs
a da e o idee buna cine vrea sa lase semnatura, nam dat importantza pana acum..:)

FoCDate: Monday, 2008-09-29, 2:27 Am | Message # 15

biggrin eu unu as vrea....chiar imi plac alea ;)) si cu inca o idee clan de cs al serv nu faci ?Pt ca vad din ce in ce mai buni admini si playeri la cs si cred car fi un clan bun.....

Calv1nDate: Monday, 2008-09-29, 12:12 PM | Message # 16
Colonel
sa vorbit despre un clan al serverului...in principiu exista clanul..dar nu in totalitate..

rA1z3NDate: Thursday, 2008-10-02, 7:01 PM | Message # 17
Lieutenant general
Faceti clan eu va spun odata sa va intre bine in cap nu ma invitati in clan ca nu joc deal

Calv1nDate: Friday, 2008-10-03, 11:20 PM | Message # 18
Colonel
pe o parte iti dau dreptate..poate nu te cobori la nivelul nostru...tu esti mai altfel decat noi..oricum eu te respect si esti un baiat de treaba faci lucruri bune pt serveru asta..tine-o tot asa..din partea mea tot respectu

Forum » FORUM Open.oPn.Ro » SUGESTII/INTREBARI/DISCUTII » *FoC* (Cateva opini,pareri si intrebari....)
Page 1 of 11
Search:

Statistics