| Formularul pentru autentificare | |
|
|
| o sugestie |
| hEavy | Date: Sâmbătă, 2009-01-31, 11:47 PM | Message # 1 |
 Rang 1 , Level 2
Group: Membru Nou
Awards: 0
Status: Offline
| faza cu anti-rush nu merge deloc....eu zic sa puneti pluginu...daca vreti,imi ziceti pe ce vers este facut sv(amxmod sau amxmodx) si incerc eu sa fac rost de plugin care sa nu prea cauzeze lag...il incercati si daca nu va convine,il scoateti....macar sa vedeti cum merge cu el ca nu se intampla nimic ca asa fara plugin nu merge deloc
|
| |
| | |
| Quakie | Date: Duminică, 2009-02-01, 1:14 AM | Message # 2 |
 Owner
Group: Detinator
Awards: 1
| pe amx mode
|
| |
| | |
| hEavy | Date: Duminică, 2009-02-01, 2:28 AM | Message # 3 |
 Rang 1 , Level 2
| eu am avut owner pe mai multe sv si am bagat pluginu asta si nu cauza lag...a fost scos din cauza ca multi nu erau de acord si nu le conveneau^^....oricum vers care o aveti e cam nasoala si putin bug`uita...as sugera sa`l schimbati pe amxmodx dar nu pe ultimele vers(1.8.0 sau 1.8.1)sunt cele mai nasoale..amxmodx 1.76c sau 1.76b sunt cele mai bune...eu am avut sv pe 1.76c si mi`a mers f bn....nu am avut nici un fel de erori sau bug`uri...in fine,daca voua va place mai mult vers asta si credeti ca e mai buna,lasati`o...eu mi`am zis doar parerea...despre pluginul ala,daca il vrei,lasa reply si am sa caut unu bun si o sa`l postez
|
| |
| | |
| Quakie | Date: Duminică, 2009-02-01, 3:53 AM | Message # 4 |
 Owner
Group: Detinator
Awards: 1
| ms mult heavy vad k te pricepi sugestia ta a fost foarte buna, am gasit un plugin pt no rush si vad k merge bine deocamdata... ramane de vazut; e si adevarat cu amxmodu, eu am 1.76d si vad k mi s-a intamplat de doua ori in saptamana asta sa cada adminu adika pur si simplu sa numai mearga amxmodu in rest serveru mergea ok plus se mai intampla sa ne scoata pe jumatate din server la cateva zile... .ok hai sa continui ....inainte aveam server normal pe protocol 47 acum am protocol 47&48 inainte sa bag severu protocol 47&48 mi se intampla doar sa ne mai scoata rar din joc asa dintr-o data alte buguri nu aveam decand am mers pe ideea cu server 47&48 numa belele nu ia adminu cand intri de pe steam treb sa schimbi numle in orice alt nume la intamplare apoi sa pui dinou nicku de admin si abea atunci il ia si la fel treb sa faci ori de cate ori se schimba harta (asta doar dc intri de pe steam) ciudat este k dc intri de pe cs nonsteam nu sunt probleme k sa nu iti ia adminu, alta belea e asta k mai cade amxmodu asa subit inainte nu m-i s-a intamplat niciodata pe serveru' vechi....sper k ai inteles cat de cat ce am zis e greu de explikat in scris :P
|
| |
| | |
| hEavy | Date: Duminică, 2009-02-01, 12:26 PM | Message # 5 |
 Rang 1 , Level 2
| stiu ca si eu am avut problema cu adminul ca nu mi`l lua din prima...trebuia sa schimb numele si apoi in cel de admin ca sa mearga dar acum pe sv asta care il am merge fara probleme...nu am avut nici un fel de erori si mi`a mers bn....normal cea mai stabila vers pt sv e adminmod dar faza nasoala la ea este ca are prea putine pluginuri fata de celelelate 2....in fine,nu sunt expert in chestii din`astea dar cat de cat ma pricep :D...in caz de aveti probleme sau nevoie de ceva,o sa va ajut cu mare placere daca pot
Message edited by hEavy - Duminică, 2009-02-01, 10:22 PM |
| |
| |
Statistica Site-ului |
|
Ultimele ?tiri ! |
Cele Mai Populare Teme ! |
Ultimele Mesaje ! |
|
|
|
| Temă |
|
Data, Ora |
Autor | Probleme Tehnice! | ▼ | 2012-01-27, 11:22 AM | titirik13 | Na uitativa la ei ma... | ▼ | 2012-01-13, 8:39 PM | Phenomen | Cerere Unbn | ▼ | 2012-01-11, 11:01 PM | titirik13 | Cum schimbi culoarea... | ▼ | 2012-01-06, 1:34 PM | Cameron | Cerere unban M4u | ▼ | 2012-01-05, 9:05 PM | M4u | $scorpyons$ | ▼ | 2012-01-05, 3:21 PM | $scorpyons$ | Ce părere aveți de n... | ▼ | 2011-12-29, 11:40 AM | titirik13 | cerere ban | ▼ | 2011-12-24, 2:43 AM | titirik13 | admin predator | ▼ | 2011-12-21, 6:14 PM | -Sk^Jocker | Păreri despre server... | ▼ | 2011-12-07, 2:37 PM | vanhelsing | |
| Utilizatori Noi ! |
Utilizatori Activi ! |
|
|
|
|
|