Eu nu inteleg politica pe serverul asta. Dupa parerea mea ultimul lucru care il vad pe server e profesionalismul. si acum vorbesc de profesionalismul adminilor. In regulament zice ca un admin trebuie sa fie respectuos cu playerii... putini au fost cu mine. Mai zice ca ca este interzis sa foloseasca accesul in interes personal...sunt cativa care isi cam fac de cap. Si cica este interzis abuzul comenzilor amx_say,tsay,csay etc... nu prea se vede! Asa..ma rog! dar pe langa asta...unii admini zic ca domne nu dati flash aiurea... si in urmatoarea clipa sunt imbibat de flashuri din partea adminului respectiv! la conditii de cerere admin zice "ca trebuie sa stie cs foarte bine"... asta inseama ca trebuie sa stie sa intre in cs si sa dea connect open.idle.ro? sau sa invete sa numai mearga crouch toata harta si sa se arunce dupa bmb si sa nu faca rush? Sugestia Mea: o curatenie asa la accese ar fi bine... si adminii sa fie monitorizati, ca eu nu pot sa joc ca un admin "crede" ca am wall si imi f*te un blind de mi se inchide monitor... ori faci poze ori te caci pe tine:D ATENTIE: nu luati in nume de rau ce am scris mai sus... si inca ceva: nu generalizez-> deci nu sariti la mine
|