| Ajuta-ne sa ne perfectionam! |
| Quakie | Date: Monday, 2009-04-06, 0:20 Am | Message # 1 |
 Owner
Group: Open Cs
Status: Offline
| Va rog raspundeti la urmatoarele intrebari pt a reusi sa va facem multumiti de serviciile noastre! -Ce iti place la serverul nostru open.opn.ro? -Ce nu iti place la serverul nostru? -Ce informatii ai vrea sa contina site-ul nostru www.opn.ro? ai vrea sa downlodezi ultimile filme noi la o calitate buna?,sa puteti downloda addonsuri de cs?referate?...etc Va rog spuneti-va parerea deorece parerea dumneavostra conteaza!
|
| |
|
|
|
| steliana | Date: Monday, 2009-04-06, 1:15 Am | Message # 2 |
 Sergeant
Group: Users
| pai nu imi place la sv: -k se spune k am jucat codata(dar nu este adevarat)va inselati in privinta asta -k cica joaca altcineva cu numele meu....dar iarasi va inselati(nu este adevarat) -si ca nu se face dreptate.....:(Added (2009-04-06, 2:15 Am) --------------------------------------------- aaaa si nu imi mai place k nu aveti incredere in mine(testy) si mai spuneti k sufar:(((
|
| |
|
|
|
| playaplaya | Date: Monday, 2009-04-06, 8:11 Am | Message # 3 |
|
Private
| Intrebarea era despre server , nu ca nu are testy incredere in tine
|
| |
|
|
|
| jZB | Date: Monday, 2009-04-06, 10:21 PM | Message # 4 |
 Lieutenant
| nu imi mai place nimic :(...sa dus de rapa sv asta... era prea tare inainte...dar acum ... nu am cuvinte
|
| |
|
|
|
| Quakie | Date: Monday, 2009-04-06, 11:00 PM | Message # 5 |
 Owner
| pls jzb zi motivele concret dc nu iti mai place si dc era tare inainte
|
| |
|
|
|
| cALM | Date: Tuesday, 2009-04-07, 5:30 Am | Message # 6 |
 Colonel
| E prea marfa servarul ...... si sper ca o sa fie si mai marfa :P
|
| |
|
|
|
| steliana | Date: Wednesday, 2009-04-15, 3:53 PM | Message # 7 |
 Sergeant
| nu mai e asa marfa cum era inainte acum sunt numai certuri:| si discutiiAdded (2009-04-15, 4:52 Pm) --------------------------------------------- trebuia tu playa sa comentezi:| Added (2009-04-15, 4:53 Pm) --------------------------------------------- na sa nu te mai iei de mn am zis in rest e super marfa
|
| |
|
|
|
| SeCsy | Date: Wednesday, 2009-04-15, 7:56 PM | Message # 8 |
 Private
| E tare svr .. e printre cele mai tari servere pe care am jucat ..sper sa ajungem sa-l facem si mai tare ... ca doar d'asta jucam aici zilnic ...WE ARE ALL A FAMILY ...intr-un fel sau altu' ...ReSPECT OPN ...
|
| |
|
|
|
| TaRyK | Date: Monday, 2009-04-27, 6:33 PM | Message # 9 |
 Private
| -Imi plac hartile! -Nu imi plac adminii: playa playa, banned! -Imi place asa cum e!
|
| |
|
|
|
| titirik13 | Date: Wednesday, 2009-06-03, 8:41 Am | Message # 10 |
 Lieutenant colonel
| sa om luam metodic: - imi place ca este foarte mult timp aproape plin (multi jucatori on) - nu imi place ca regulile nu sunt respectate si de admini [nick-uri indecente(fuckface cred ca e un nick indecent)]; - nu imi place ca se poate intra si fara steam informatiile, cred ca cineva pasionat de moderare ar fi cel mai indicat sa hotarasca temele si subiectele si sa verifice rating-ul lor nu vreau sa impun eu nimic, insa cred ca regulile ar trebui respectate de toata lumea
|
| |
|
|
|
| v1p3rw0w | Date: Wednesday, 2009-06-24, 3:01 PM | Message # 11 |
 Sergeant
| mie imi place tot ... mi`am facut multi prieteni cu care pot face cate o schema pe cate o harta dar .... urasc o chestie : cateodata nu mereu ma joc in baza si arunc un flash si adminu imi da slay ... dc se face direct asa ?
|
| |
|
|
|
| -Alesanko- | Date: Thursday, 2009-06-25, 1:16 Am | Message # 12 |
 Private
| Pentru ca pierde timp ,stand sa treaba orbirea,iar daca e o harta fara lasere pierde elan in efectuarea rush-ului .Sfatul meu : numai da si o sa fie totul ok.
|
| |
|
|
|
| v1p3rw0w | Date: Thursday, 2009-06-25, 9:50 Am | Message # 13 |
 Sergeant
| alesanko u ma stii cred ... nu sunt chiar asa de nub sa dau mereu flashuri ... dar fac la mijto sa mai radem si noi dar unii sufera de admin si dau slay ... nu dau nume ca dupa se simte nashpa
|
| |
|
|
|
| Valy | Date: Friday, 2009-06-26, 0:40 Am | Message # 14 |
 Lieutenant
Group: Moderator
| sa lasam toate lucrurile astea la o parte.. E MARFA SERVER-u!!! nu aveti ce-i zice... cn zice k nu e asa, e invidios ahahaahaha GeGe tuturor jucatorilor care joaca aici la noi:X:X:X
|
| |
|
|
|
| v1p3rw0w | Date: Friday, 2009-06-26, 1:30 PM | Message # 15 |
 Sergeant
| vali ce se mai aude de slectia aia de jucatori pentru clanu open ?
|
| |
|
|
|
| Valy | Date: Saturday, 2009-06-27, 1:00 Am | Message # 16 |
 Lieutenant
| poi ti-am zis man k deja avem:P din cate stiu eu ce ai pus tu nu e oficial doar cu acordu lu quakie si testy dk e
|
| |
|
|
|
| Unix | Date: Saturday, 2009-06-27, 10:21 Am | Message # 17 |
|
Sergeant
| Cui nu-i place sv ? ? ? (atunci dc joaca la noi) eu zic ca toti cei , care joaca pe sv open zi de zi joaca de placere , si pt ca ii place , se simte bine . Acum pt a atrage mai multi utilizatori pe forum , am putea sa punem ceva filme , jocuri , muzica , clipuri noi sa vedem ce si cum . PS. Mie nu-mi place sv asta ! IL ADOR :X :X ! ! !
|
| |
|
|
|
| v1p3rw0w | Date: Saturday, 2009-06-27, 2:18 PM | Message # 18 |
 Sergeant
| buna ideea cu adaugare de filme , muzica etc ... va pot ajuta eu in privinta asta
|
| |
|
|
|
| criss_andra | Date: Friday, 2009-08-21, 8:29 PM | Message # 19 |
 Lieutenant
| am si yo o mik propunere la forum face-ti un topic cu lista celor care da-ti ban fiekre adm sa aibe lista lui asa o sa fie mai usor unora sa recunoask ce si d c au luat ban si pe server un ajutor pt admini acela fiind un admin spectator ESP ,asa fiindu-le mai usor adminilor sa prinda codatii . poate e aiurea parerea mea ,dar este doar o simpla parere
|
| |
|
|
|
| Quakie | Date: Saturday, 2009-08-22, 0:12 Am | Message # 20 |
 Owner
| ms mult andra imi place cand va implicatzi si venitzi cu idei ar trebui mai des
|
| |
|
|
|
| titirik13 | Date: Sunday, 2009-08-23, 6:09 PM | Message # 21 |
 Lieutenant colonel
| in cazul in care aveti intentia sa puneti webmod pe server, va sugerez sa renuntati la idee. mai ales ca rulati pe windows. vulnerabil din punct de vedere al securitatii. detalii la cerere. imi place serverul open.opn.ro...... succes mai departe!!
|
| |
|
|
|
| Blondu | Date: Monday, 2009-09-07, 12:14 PM | Message # 22 |
|
Private
| la ce a spus andra ... eu chiar am un topic pe aici cu cei care i am banat bine ... e doar 1 pus acolo pentru ca am vazut ca nu intereseaza pe nimeni ...
|
| |
|
|
|
| criss_andra | Date: Monday, 2009-09-07, 8:17 PM | Message # 23 |
 Lieutenant
| dak ai fct topic pot zice decat felicitari,asa este bn parerea mea :P
|
| |
|
|
|
| Quakie | Date: Friday, 2009-09-11, 0:30 Am | Message # 24 |
 Owner
| dap e o idee buna sa punem filme muzica pe site cine se pricepe sa-mi lase id de mes sai dau imputernicire pe site si dc vad k va place si ideea lui andra sa facem un topic unde fiecare sa posteze pe cine a banat o sa facem si asa ...vb de banuri permanente! pt k pe minute mai mult de 100 nici sa nu aud!
|
| |
|
|
|
| criss_andra | Date: Friday, 2009-09-11, 5:15 PM | Message # 25 |
 Lieutenant
| banuri permanente sa fie postate nu cele pe minute :P
|
| |
|
|
|
| panther | Date: Sunday, 2009-10-04, 7:36 PM | Message # 26 |
 Private
| este un server reusit si sper ca in continuare sa aiba si mai multi participanti....cu respect celor care l-au deschis.
|
| |
|
|
|
| titirik13 | Date: Friday, 2009-12-11, 6:56 PM | Message # 27 |
 Lieutenant colonel
| propun ca noile harti sa fie arhivate si puse pe un free share pentru a putea fi luate si dezarhivate si copiate in cstrike (C:\Program Files\Steam\steamapps\titirik13\counter-strike\cstrike), pentru a nu mai astepta "loading enviroment" minute in sir.
|
| |
|
|
|
| SRX_3 | Date: Sunday, 2009-12-20, 12:40 PM | Message # 28 |
 Private
| la server nu prea imi place razele eu inteleg ca tero trb sa aiba timp sa iasa din baza dar ar trb sa fie cat mai mult ca in realitate cred ca ar trb scoase .la forum nu mg ala de vazut cate ore am eu oricat as juca pe sv imi arata tot 1.65 h e dupa ip ala vechi al sv dar ip asta nou unde vad orele jucate?inainte era pe ala vechi si pe asta nou ,acum nu mai e .DE CE? IMI PLACE MULT SV DEOARECE ARE PARASUTELE,ADMINI CU EXPERIENTA LA FEL SI OWNERI , PLAYERI DIN BELSUG ,SV NU PREA ARE PROBLEME: SA STEA INCHIS MAI MULTE ZILE.
|
| |
|
|
|
| titirik13 | Date: Thursday, 2010-01-14, 11:31 Am | Message # 29 |
 Lieutenant colonel
| simpatizantilor open.opn.ro, celor care au posibilitatea, le propun sa tina redirect-uri pentru promovarea serverului de counter strike. eu fac deja asta: see attach file
|
| |
|
|
|
| Quakie | Date: Monday, 2010-01-25, 11:32 PM | Message # 30 |
 Owner
| o foarte buna propunere titirik cine vrea serv d redirect sa ma contacteze
|
| |
|
|
|
| haunter- | Date: Sunday, 2010-02-28, 10:17 PM | Message # 31 |
|
Private
| -Ce iti place la serverul nostru open.opn.ro? Atmosfera in general , faptul ca este plin la mai toate orele si ar mai fi cateva... -Ce nu iti place la serverul nostru? Adminii precum Regyna(sorry) care dau ban pt wall/aim etc la instinct fara nici o dovada adevarata -Ce informatii ai vrea sa contina site-ul nostru www.opn.ro? E suficient de amplu asa cum e acum.
|
| |
|
|
|
| Quakie | Date: Thursday, 2010-03-04, 2:08 Am | Message # 32 |
 Owner
| la blog ..este micul istoric ..ai ban d la owner dc zice k ai wall pt mine e indeajuns -revin la ideea lui andra care a zis sa facem un topic cu banuri ...ideea ei m-a condus catre un tutorial ,in curand o s avem o pagina aici pe site pe care o sa puna automat banurlie date pe server , ce admin. cine a luat ban ip-ul ora , ms andra ...vad k intri mai rar te astept mai des
|
| |
|
|
|
| wileestern | Date: Thursday, 2010-03-04, 1:12 PM | Message # 33 |
 Private
| imi place modul cu inflarosul la server si multe chesti ar mai trebuii imbunatatit unele comenzi gen "status" diferenta intre steam si valve, mai mult respect si de la jucatori , Jucatorii ar trebui sa dea un exemplu de respect pt toti jucatorii . site-ul ar trebuii sa fie mai atractiv . sa contina mai multe module ," nu mam uitat dar pe site peste tot nu stiu daca exista un loc unde sa downloadam toate hartile maps ale sv-ului , sa nu astepte nimeni pt o harta . si ma gandesc ca ar arata mai bine site-ul cu mai multe chesti in limba romana .
|
| |
|
|
|
| criss_andra | Date: Tuesday, 2010-03-09, 12:21 PM | Message # 34 |
 Lieutenant
| o sa intru mai des dani dak faci si aia la sv este perfect
|
| |
|
|
|
|
|
|
| BrokenWing | Date: Saturday, 2010-05-08, 2:59 Am | Message # 36 |
|
Sergeant
| mdap e bun server-ul multumim ownerilor pentru eforturile depuse sa faca acest server ^:)^ ^^
|
| |
|
|
|
| Gatwing | Date: Saturday, 2010-05-08, 1:40 PM | Message # 37 |
|
Sergeant
| puei... ce nu imi place e k sunt multi jucatori kre ink nu dau mesaj privat si au o vechime... si propuneri.. sa se introduca concursuri gen adminul saptamanii/lunii... playerul saptamanii/lunii..... sa se aleaga cel mai fair play jucator al serverului lunar... si atractia o sa fie si mai mare.... adminii o sa intre mai des sa concureze... playerii l fel... si poate gasim si niste harti noi... cat mai multe... in rest imi place k am fani k bobo si femei k roma:)) betivi k valy si printisoru... si fete multe... aaaa si nu imi place k ne.a mintit owneru k face intrunire:)) tre sa il sanctionam.. astept comentarii sa vedem ce masuri luam impotriva lui.... vam pupat!
|
| |
|
|
|
| idolu | Date: Saturday, 2010-05-08, 2:02 PM | Message # 38 |
|
Private
| imi place si nu imi place.. imi place .. sa jok cs de calitate.. nu imi place de testy=)).. ma devansat total knd eram.. inainte era altfel.. da de dam admine la toata lumea... nu stie sa fak lumea sa stea pe server dupa parerea mea.. numai e ca inainte 15 oameni on non stop.. in fine imi recapat eu.. rolu e singuru server unde ma jok de ceva ani de acuma.. si cred ca ma placut si ma place in continuare o gramada de player bafta in continuare in rest problemele care erau au fost rezolvate deci merge super setarile bune.. knd te incingi te tine pe putin 5 6 ore .. bafta quakie.. esti strong testy de knd ma stie mereu spune ca o sa ma prinda cu coduri :))) dar talentu meu intrece codurile
Message edited by idolu - Saturday, 2010-05-08, 2:04 PM |
| |
|
|
|
| BoBo | Date: Saturday, 2010-05-08, 2:06 PM | Message # 39 |
 Private
| =))) e cel mai tare sv , posibil , cu toate ca se mai gasesc fiinte care se cred zei , ca nu ii pot numi oameni , e fain sv , si app G@twing i'm forever your FAN =)))) v'am salutat cu respect
|
| |
|
|
|
| Quakie | Date: Saturday, 2010-05-08, 7:10 PM | Message # 40 |
 Owner
| imi place ca vad miscare pe forum am fost si eu putin ocupat dar promit ca revin si voi revenii in fortza cu harti noi mai multzi playeri si multe altele ..despre intrunire mai discutam treb sa facem una mare si atractiva
|
| |
|
|
|
| BrokenWing | Date: Wednesday, 2010-05-12, 11:35 PM | Message # 41 |
|
Sergeant
| Ar fi fain ca adminii sa aibe un program . Ca de multe ori intru pe server si se schimba harta si urmeaza d2(ex) si suntem 2-3 numai si nici un admin sa va faceti un fel de program ... cati sunteti care de la cat la cat sta ... etc parerea mea
|
| |
|
|
|
| BoBo | Date: Wednesday, 2010-05-26, 12:38 PM | Message # 42 |
 Private
| Broken , majoritatea merg la munca sau lucreaza , e cam greu sa iti faci program , oricum io de cate ori am ocazia , intru
|
| |
|
|
|
| BrokenWing | Date: Wednesday, 2010-05-26, 11:28 PM | Message # 43 |
|
Sergeant
| oooook credeam ca sunteti si care lucrati de dupa masa intelegi :P mda mno nu le poti avea pe toate ar fi super daca ar intra lumea mai des pe forum
|
| |
|
|
|
| BoBo | Date: Thursday, 2010-05-27, 5:51 PM | Message # 44 |
 Private
| clar :))
|
| |
|
|
|
| criss_andra | Date: Monday, 2010-05-31, 0:42 Am | Message # 45 |
 Lieutenant
| dani stiai ca folosind des comanda de gag mai bn zis pluginul care esre bagat are mai multe probleme sv ? multe servere nu am comanda de gag pentru ca uneori duce la blocarea lui..mai bine ajunge decat comanda de llama aa si app ar fi bun si un regulamnet pentru forum !!
Message edited by criss_andra - Monday, 2010-05-31, 0:46 Am |
| |
|
|
|
| Hassan | Date: Monday, 2010-07-19, 4:45 PM | Message # 46 |
|
Private
| Salut. Eu sunt nou p-aci acu. Pararea mea este ca n-ai ce sa mai ii faci la srv este foarte bine configurat cum este cu admin mod-ul si amx-ul..nu da erorii etc...Singura mea intrebare adica nu stiu sigur daca srv este non-steam sau steam only? In caz ca este non-steam eu zic sa fie trecut pe steam doar cu VAC pe el si s-a terminat cu suspiciuniile cu codatii...HF.
|
| |
|
|