Forum
Site menu
Login form
E-mail:
Password:
Search
Friday, 2010-07-30, 2:10 PM
Welcome Guest

Forum

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » FORUM Open.oPn.Ro » SUGESTII/INTREBARI/DISCUTII » SUGESTIE
SUGESTIE
cALMDate: Monday, 2009-04-06, 6:56 Am | Message # 1
Colonel
Group: Users
Status: Offline
1:.Am observat ca sunteti cam delicati cu jucatorii de exemplu ....: nu permiteti adminilor sa dea slay jucatorilor care campeaza prea mult ..... si multe altele legate de jucatori . Testy tot spune : nu e servar de pgl , lasati sa joace cum stiu ei . ..... Pai voi nu vreti sa mai evoluam si noi ?..... lasati-ne sa ii ardem cand gresesc si data viitoare o sa stie . si poate daca au vointa o sa invete sa joace mai bine .

2: Sugerez ca in thread-ul reclamatii sa nu se ia in considerare nici un fel de reclamatie decat daca are atasata si o dovada care sa mentina acea reclamatie .

3: Sugerez ca absolut toate banurile date de un admin sa fie postate pe forum alaturi de un demo sau ss pentru ca am vazut catziva admini care au dat banuri aiurea fara sa faca un ss . si de vre-o 2 ori sa intamplat sa ma uit si eu inainte pe jucatorul care a primit ban .

PS : NU IMI CERETI SA DAU NUMELE ADMINILOR .

QuakieDate: Tuesday, 2009-04-07, 0:07 Am | Message # 2
Owner
Group: Open Cs
oky ai pus in tema niste sugestii foarte interesante prima si a 2-a sugestie sunt cat se poate de bune si chiar o sa tin cont de ele ,a 3 sugestie e buna dar nu cred k e necesar atata timp cat un admin da un ban il da pe pielea lui dc primeste apoi 2-3 reclamatii k a dat ban degeaba el are de suferit smile

cALMDate: Tuesday, 2009-04-07, 1:58 Am | Message # 3
Colonel
Group: Users
Sa sti ca ai dreptate ... si inafara de faptul mentionat de tine sar creea o agitatie pe forum mama mama

Forum » FORUM Open.oPn.Ro » SUGESTII/INTREBARI/DISCUTII » SUGESTIE
Page 1 of 11
Search:

Statistics