am observat ca pe ope.opn.ro merge; in momentul cand scrii in chat "/hp", arata cat a mai ramas celui cu care ai fost in confruntare directa. mi-am pierdut rabdarea cautand sa vad de unde se activeaza aceasta. de aceea va rog sa-mi spuneti si mie care este calea de a remedia asta.
va multumesc anticipat
Added (2009-07-05, 7:35 Pm) --------------------------------------------- inca o problema: doar pe hartile awp nu lasa decat un team player cu arma, pe restul ii dezarmeaza (vreun pluggin ceva, sau vreo optiune setata aiurea)?
Added (2009-07-07, 1:22 Pm) --------------------------------------------- am rezolvat prima problema, optiune in stats.cfg a doua, aia cu awp-urile, inca nu stiu
amx_cvar awplimit 0 (sau awp_limit 0) amx_cvar max_awps 99
tu chiar vorbesti serios? exista comenzile astea? la mine pe server "awplimit" si "max_awps" nu exista. recunosc ca am incercat si asa chiar daca mi s-a parut ciudat. :P
adik vrei sa zici ca te mint? :)))) daca-ti spun ca asa e.... oricum problema nu cred ca e de acolo de unde crezi tu nici eu nu stiu de aceea am intrebat, poate totusi vede cineva care s-a confruntat cu asta nici eu nu sunt la primul server de cs, dar pana acum ....nu m-am lovit de asta si pana nu dai cu capul... nu stii daca doare sau nu vb vine apreciez oricum, spiritul tau. vrei sa ajuti si pentru asta iti multumesc. bafta
Added (2009-07-10, 7:51 Pm) --------------------------------------------- cred ca am gasit. inca nu am testat, dar sigur de aici era. daca scrii in consola statsme_menu "parola", vei putea naviga pe interfata jocului, intr-un meniu... din care se pot activa sau dezactiva mai multe chestii. printre care si awp limit. ceea ce la mine era on. am dat off si acum am sa fac un test. sper ca asta sa fi fost.
Nu navighezi pe nici o interfata , e meniul din statsme . Na , daca n`au fost din amx au fost din statsme , daca mentionai iti ziceam . Bine ca ai rezolvat .