Totii adminii au obligatia de a posta pe forum fiecare ban dat in afara de cele pe timp.fiecare admin o sa-si faca propriul topic de exemplu : ban-uri phx name : numele codatului ip : ...... motivul: motivul pt care a luat ban harta : harta respectiva
Nu neaparat este nevoie sa postam dar nu prea cred ca se da BAN fara motiv , oricum ideea este buna ..dar sa luam si in calcul ca unii dintre noi poate uita ...Ma rog asta e parerea mea , acum sa vedem ce o sa zica si ceilalti admini ! have a nice day ! Peace
da, e buna ideea dar sunt unele zile in care prind multi codati si poate altele in care prind 1-2 sau chiar niciunul... ORIKM Ban nu da nimeni degeaba;) cel putin adminii cu experientza, cei vechi si cei care stiu regulile:)
eu nu am zis totate ban-urile sa le posta-ti ,k orikre va mai poate skpa cate 1 sau 2....idee este ca ban-urile sa ramana p forum..nu am zis k adminii dau ban aiurea,ceea ce am zis eu cu postarea lor ajuta si cand apare o reclamatie p forum si se face k uita motivul p care a luat ban ar fi mai simplu sa-i aduci aminte aratandu-i k este in lista ta de ban-uri....