| Gluma este gluma...dar totusi...Ce aveti fratilor cu mine ? Sincer De vreo 4-5 zile...am observat ca nu ma mai agreati deloc...Pretextul este ca as avea asa zilese "script-uri si no-recoil".. Daca dupa 2 ani si ceva voi inca nu stiti cum joc..e grav.. Daca chiar nu va face placere prezenta mea in "proprietatea" voastra,ziceti`mi fratilor in fatza !! "Ba pleaca de aici ca ne deranjezi!!" Nu ma luati pe ocolite cu prostiile astea.. Iar Interzis daca nu ai experienta in adminat...nu te mai da cunoscator.. Pe scurt..vreau doar sa vad ce pareri aveti voi,restul (exceptie Panther,Interzis,Regina si Testycool...voi deja v-ati expus`o si va garantez eu ca este doar o aberatie); vreau sa vad si parerile altora...Oriqm nu o sa va mai deranjez cu prezenta,dar daca tot plec de pe "propritatea" voastra,vreau sa plec impacat. Iar in leagatura cu steamul,Testycool,ti-am mai spus ..nu are nici o legatura,doar ca nu joc de pe steam ca nu imi merge "bunny-hopul"... Nu ma mai intereseaza ce crezi tu...Stii si tu,roata nu este patrata.. Ciao ciao
Message edited by c0merCiaL - Tuesday, 2010-03-02, 10:46 Am |