Alexa :Fata ma invitat kata la majoratu lui`.. Ana: Ktzi ani face?.. Alexa: de unde draq vrei s jtiu aetana: ia zii aetana: cand imi faci pizza d-aia? cirozel: eu ? cirozel: cand imi faci TU cirozel: pai plm nu tu rufe nu tu mancare aetana: i have big tits cirozel: sah mat [20:17:04] <[Ro][B][Astral][Adi]> cum se numeste melodia " tudn dudn tudn dudnd, dudnd..." din underground ? [20:17:48] <Krom> =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) [20:17:58] <(-)Infernal(-)Illusion(-)> =)) [20:18:06] <(-)Infernal(-)Illusion(-)> e cea mai tare faza =)))) [20:18:12] <Krom> mai fredoneaza o tara, ca sa-mi dau seama [20:18:18] <Krom> =)))))) eu: hai ba afar k scapai de gagica'mea eu: in sfarsit:)) nevasta: gresisi casutza nevasta: ;;) eu: :| nevasta: sugi pula marsh dopeman ruff: auziţi... ăştia din lista mea.. am o rugăminte, îmi merge foarte greu messu şi vreau să schimb avatarul dar nu pot pentru că am prea mulţi online... dacă aţi putea 5 minute să ieşiţi toţi de pe mess cât schimb avatarul, apreciez. mulţumesc anonim: ba as vrea sa deturneze astia tramvaiu' cirozel:ce ba? anonim:da ba as vrea sa nu ma mai duc la scoala azi...sa vina unu in tramvai sa scoata o arma si sa-l deturneze cirozel:ai ba da' o scutire nu poti sa folosesti si tu....ca toata lumea TibbY no1: bah ji am fost aseara ku ea TibbY no1: mama mama ce bine a fost sa moara masa TibbY no1: stii kt de bn si-o pune? x: ma tu esti dus? aseara am fost in club :| TibbY no1: atunci cred k am visat :| alexa_4_me:bah,gasii furnici in zahar alexa_4_me:cum fac sa le scot? alexa_4_me:vreau sa-mi fac ceai shawnee::)):)) shawnee:varsa punga in apa si o sa moara furnicile... shawnee::D alexa_4_me:ok..ms :-* shawnee:sa-mi zici knd termini.. alexa_4_me:ok... shawnee:bashed alexa_4_me:ce? shawnee:nik... alexa_4_me:ok ND4Spd: ce drq mai zici mah?? X: aaaaa da chiar bah X: am si uitat X: eee ce sa mai zic X: am inceput sa jok needsfor speed monsoantan X: :d ND4Spd: ce sa joci mah? X: needsforspeed MOSTOANTAR X: bah nu stiu cum drk sa scrie X: :)) ND4Spd: most wanted ND4Spd: =)) Dangereux: ma pula de sconcs Dangereux: distantza craiova - constantza = 550 km Dangereux: shi distantza craiova - iashi = 600 km GingleBellz: da retardatule , shi de la constantza la iashi inseamna ca distantza e de 50 km GingleBellz: muistule Dangereux: cat de cretin sa fii sa spui asha ceva ?! =)))))))))
|