Va urez sa fiti fericiti cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Craciun, sa lasati necazurile, grijile si supararile la o parte si sa aveti cat mai multe zile minunate alaturi de cei dragi sufletului vostru!
In prag de sarbatori, cu pacea, lumina si caldura in suflet, va doresc sa aveti parte de zile minunate, de un Mos Craciun darnic si bun, sa va bucurati si sa asteptati anul ce vine. Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. Craciun fericit si La multi ani!
In prag de sarbatori, cu pacea, lumina si caldura in suflet, va doresc sa aveti parte de zile minunate, de un Mos Craciun darnic si bun, sa va bucurati si sa asteptati cu nerabdare anul ce vine, un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. Sarbatori fericite!
Va urez k aceste sarbatori Sfinte sa va deschida Sufletul si sa va lumineze calea !!! Sa aveti parte de Multa Fericire, sanatate, dragoste si Cat mai Multe Impliniri !!! Iubiti-va Mult :X
Pe la colturi unii spun, Ca exista Mos Craciun, Ca i-ai scris si c-o sa vina , Sa-ti aduca-n pumn lumina, Langa brad si langa foc Sa-ti aduca mult noroc!
Cu mult drag V@L! :*:*:*
Message edited by Valy - Thursday, 2009-12-17, 7:05 PM
Cu ocazia sarbatorilor de iarna, fie ca fiecare dintre voi, sa fie alaturi de cei dragi, in pace si armonie. Unix va doreste un Craciun fericit , si un AN NOU plin de impliniri !
MOS CRACIUN bate la usa, scoate o mana din manusa si va da din palma lui, darurile cerului. Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani)
Cu ocazia sarbatorilor de iarna... nu va urez nimic .. ca nu meritati si in plus e criza , cam multe vreti Glumeam ,ca imi sunteti simpatici . Asa . Craciun fericit pentru toti cei dupa serverul Open, alaturi de cei dragi , sa uitati de probleme si necazuri si de CS , cat timp va bucurati ; femei si bautura, pentru mine, bineinteles , si un an mai bun ca 2009 si mai slab ca 2011. Ceao .Si ne auzim dupa anul nou , sper si cred . P:S ... am aflat de la mosu ce vor baietii.. cica vali vrea bani de bautura , oina bani de cazino , idolu vopsea de par..ca cica l-am albit , testy si quakie in afara de ce vor ei..( multe) cica un program antiflood , bobo o lopata mai mare sa dea zapada.. mdea.. si ajunge:D nu mai zic
Reţeta de Crăciun: se ia binecuvântare, se adaugă un strop de soare şi o pulbere de stele, se amestecă între ele, se mai pune puţină bunătate şi iertare de păcate, iar iubire cât cuprinde şi de la Iisus Hristos s-aveţi un Craciun Frumoos!!:X