Doi vinatori erau undeva, intr-o padure. La un moment dat, unul dintre ei se prabuseste la pamint, fara suflare, cu ochii dati peste cap. Celalalt scoate repede celularul si suna la Salvare. - Prietenul meu a murit. Ce sa fac?, striga el in receptor. La care operatorul raspunde: - Va rog calmati-va si eu o sa va ajut. Mai intai asigurati-va ca e intr-adevar mort. Se lasa tacerea, dupa care se aude zgomotul unei impuscaturi. Dupa care, tipul pune mina pe telefon si zice: - Ok, si acum ce sa fac? Doi prieteni erau intr-o zi pe terenul de golf. Unul dintre ei tocmai se pregatea sa loveasca, moment in care zareste o lunga procesiune funerara trecind prin apropiere. Tipul se opreste cu crosa in aer, isi scoate sapca, inchide ochii si lasa capul in jos, cufundat in rugaciune. Prietenul sau zice: - Vai, e cel mai frumos si mai miscator gest pe care l-am vazut vreodata. Esti un om absolut nemaipomenit. Iar celalalt raspunde: - Ce vrei, am fost casatoriti 35 de ani O femeie cu un copil in brate se urca in autobuz. Soferul zice: - Aoleu, asta e cel mai urat copil pe care l-am vazut vreodata. Femeia se duce in spatele autobuzului si se aseaza pe scaun spumegind de nervi. Se intoarce catre pasagerul de alaturi si ii zice: - Soferul asta m-a jignit foarte rau. La care individul spune: - Mai bine va duceti chiar acum sa-i spuneti vreo doua si in timpul asta va tin eu maimuta. Added (2010-05-18, 7:36 PM) --------------------------------------------- Alt banc Un orasean se hotaraste intr-o buna zi sa mearga la vanatoare la tara. Imbracat in costum si purtand cravata, isi incarca arma, o pune la ochi, trage si impusca un fazan care cade in curtea unui fermier. Omul se apropie de ferma, cu vadita indentie de a-si recupera prada, insa nimereste peste un taran artagos. "Vanatul a cazut in ferma mea! Este al meu!", striga fermierul. Insă oraseanul nu se lasa mai prejos. "Dar eu l-am impuşcat! Dati-mi-l inapoi!", raspunde el. "Prea bine, atunci. Daca vrei sa iti iei inapoi fazanul, va trebui sa jucam «taraneasca»", a continuat taranul. "Ce e asta?", intreaba oraseanul. "Ei bine, iti voi da un sut intre picioare, iar apoi va fi randul tau sa imi tragi un sut. Acela care va tipa mai putin va castiga fazanul", explica taranul. Oraseanul accepta si ia pozitia necesara. Taranul isi ia elan si ii trage un sut naprasnic intre picioare. Vanatorul se prabuseste si se zbate de durere. Dupa 20 de minute, reuseste cu greu sa se ridice, sperand sa isi ia revansa, insa taranul il opreste, spunandu-i "Gata, ai castigat. Renunt. Poti să iti iei fazanul". Added (2010-05-18, 7:41 PM) --------------------------------------------- Intr-o seara Maria il roaga pe Ion sa mulga el vaca. Acesta accepta. Dar vaca nu-l prea cunostea si tot dadea cu picioarele din spate si-i varsa laptele. Ion o leaga cu funia de un picior, vaca dadea cu celalalt. Si cum alta funie nu avea, isi scoate cureaua de la pantaloni si o leaga si de celalat picior din spate. Si pentru ca Ion nu mai venea odata cu laptele, Maria vine in grajd si-l vede pe Ion in spatele vacii cu pantalonii cazuti si injurand de ce nu sta vaca: - Ce faci Ioane? - Apai f** vaca, tu Marie, ca daca-ti spun ca vreau s-o mulg nu ma crezi. Un taran american si unul roman se intalnesc la un moment dat. Romanul il intreaba pe american: - Mai, tarane american, fermierule, spune-mi si mie cat pamant ai acolo la tine? - Mai tarane roman, spune americanul, eu ma urc dimineata in masina si tot merg, si merg, si merg pana seara. Si tot pe pamantul meu raman. No atata pamant am eu in America. Taranul roman ramane gura-casca, face o pauza prelunga de gandire, dupa care spune: - Apoi ma, masina de aia am avut si eu. Patru unguri si 4 romani pleaca cu trenul de la Cluj la Bucuresti. In gara, ungurii isi iau fiecare bilet, romanii isi iau toti un singur bilet. In tren, cand vine nasu`, ungurii dau biletele, iar romanii se ascund in WC. Bate nasu in usa WC-ului, iese o mana cu biletul, il composteaza nasu' si pleaca. La intoarcere, ungurii iau un singur bilet, romanii nici unul. In tren vine nasu`, ungurii se ascund in WC; se aude un ciocanit in usa, iese o mana cu biletul , "nasu`" ia biletul dupa care se aude o voce : - Hai baieti, c-am facut rost de bilet... Un gammer moare intr-o zi acesta ajungand in iad.. La o saptamana dupa asta, Satana il suna pe D-zeu! -Doamne ce mi-ai trimis pe cap?! Ce ti-am trimis?! Pai de cand a venit asta mi-a distrus toate cazanele, mi-a omorat toti draci ! Si acum fuge prin tot iadul si tipa intr-una! -Unde e iesirea spre levelul urmator! <---- ASTA CHIAR E TARE ... ZICI CA'S EU >:) =))
|