$tefanutz: ba ce faci ? $tefanutz: fgm raspunde... X( BoGDaN: nu e bogdan sunt tatal lui BoGDaN: ce inseamna fgm? $tefanutz: facem gratar maine.... $tefanutz has signed out. (10/17/2009 2:55 PM) EU: ce facusi ma cu aia ? Alex : nimic ba crek isi dadu seama ca vreau s-o fut . EU: da ce vroiai ma , sa o futi si sa nu-si dea seama? Anca: msms Cosmin: sa traiesti Anca: esti o bomboana knd vrei Cosmin: poti sa ma sugi cand vrei Scream: bah nu mai tin minte nimic yvonna...: ia lecitina Scream: blahh. m-am lasat yvonna...: dc? Scream: uitam sa le iau yvonna...: ))))))))))))))))) Journey to the Center of the Earth criztiuca: din ce am vazut in screen-urile de pe imdb pare sa fie facut in totalitate in studio... pt mine scade calitatea acest mod de filmare wasssu: S-au gandit ca e mai simplu, decat sa se duca pana in centrul Pamantului Alex: cum se numesc aia de fac comenzi pe ebay? an_deea: oameni? IeD3vil™: cate p**e ti`au trecut pe langa gura ? Mihai_z: NIciuna IeD3vil™: inseamna ca au nimerit toate Barba: iti bag mortu`n casa Nitzy: sa nu`l bagi in sufragerie ca e mizerie Mutu: hahah Mutu: imi facu taicameo spanac...si il bagai la microunde sa se incalzeasca sa mananc acum ca mi se facu foame Mutu: si iauzi ce imi zice gagica`sa... Mutu: "NUUUU NU BAGA SPANACU LA MICROUNDE Mutu: eu mirat "de ce?" Mutu: contine fier si scrie pe cartea de la cuptor ca n-ai voie sa bagi metal in el Mutu: :)) (11:31:59) cosmin : salut! (11:32:05) laur_yahoo: salut (11:32:10) cosmin : tu esti Laur? (11:32:16) laur_yahoo: da-mparate (11:32:37) cosmin : o sa vin sa mi te-nchini, sa-mi modezi a mea consola, fara sa indoi un pin (11:32:44) laur_yahoo: wow (11:32:53) laur_yahoo: asta a fost chiar awsome LG: cum sa scap de o fata enervanta fara sa-i dau ignore? Goten: zi-i ca esti gay Goten: ca ai gagica Goten: ca ai cosuri pe #&%^ LG: :)) Goten: ca esti labar Goten: plm Goten: spune-i ca ai fantezii cu babe albu™: "haideti doamna...dati-mi si mie drumu ca e vara...trebuie sa prind si eu cursa " Greq`: :)) albu™: profa:"bine bine ...dar tu dupa bac....unde vrei sa dai ?" albu™: la care ala cu un ras de retardat : " heheh ...LA BUCI " albu™: :)) Alex: si ieri am baut visinata deni .: ) Alex: si mancai p**a de pui afumata Alex: pulpa Mr. Dima: PT CAT DE CAT TE CONSIDERAM PRIETEN Mr. Dima: SI TU MA FUTI IN GURA Mr. Dima: PE LA SPATE X: un film comedie , actiune, sf stiti? Y: romania-olanda Stefanutz : andra de care sony ai ? AnDrutzZA : ericson Stefanutz : de care ? AnDrutzZA : albastru Stefanutz : =))))))))))))))))))))) SCZ PREDATOR DAK TE-AM COPIAT PUTIN, DAR SUNT MODERATOR AKOLO SI PESTE O SAPTAMANA VIN ALTELE NOI SI M-AM GANDIT TOTUSI CA SUNT SI ASTEA MISTO
|