Forum
Site menu
Login form
E-mail:
Password:
Search
Friday, 2010-07-30, 2:18 PM
Welcome Guest

Forum

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » DIVERTISMENT » HAI SA NE CUNOASTEM! » Razvan (prezentare)
Razvan
titirik13Date: Saturday, 2009-05-30, 11:00 Am | Message # 1
Lieutenant colonel
Group: Users
Status: Offline
Cel mai frecvent, folosesc nick titirik13, nu sunt un foarte bun jucator cu toate ca mi-as dori asta. am invatat cs-ul acasa de unul singur, poate si de asta nu cunosc foarte multe mici tip's-uri despres skill.
in urma cu cca 3 ani incepusem impreuna cu un prieten sa punem stabilimentul unei comunitati de cs. pentru marea majoritate nici nu intra in calcul cat de greu este sa-l mentii cu consecventa in functiune. intr-o oarecare masura incepuse sa mearga treaba, dar mici divergente si timpul foarte limitat, m-au facut sa renunt.
un alt jucator din comunitatea cs, mi-a sugerat sa intru pe acest server. recunosc ca sunt invidios sa-l vad foarte mult timp cu multi jucatori pe el, chiar am facut reclama ascunsa prin afisarea spray in timpul jocului dar in ultima instanta mi-am dat seama ca oricum e si proasta educatie dar si degeaba, pentru ca... greu ii poti atrage pe alte servere. imi cer scuze pentru asta, sper sa-mi fie acceptate.
sunt total de acord cu regulile impuse la voi pe server, mai putin si ca se poate intra pe el si fara steam. bravo ownerilor si succes in continuare. eu sper sa ma inteleg bine cu voi chiar daca, fara voia mea mai calc pe bec.
daca sunteti cumva (cine stie cum) interesati de domeniul nostru, am detalii in profilul meu.

titirik13Date: Sunday, 2009-05-31, 3:59 PM | Message # 2
Lieutenant colonel
apropos, "asta-s eu".
Attachments: 6139042.jpg(329Kb)

QuakieDate: Tuesday, 2009-09-22, 4:35 Am | Message # 3
Owner
Group: Open Cs
smile chiar ma bucur pt sinceritate si exista un topic facut unde chiar poti sa faci reclama smile

titirik13Date: Tuesday, 2009-09-22, 7:09 PM | Message # 4
Lieutenant colonel
multumesc! am sa incerc sa postez la locul potrivit.
wink

Forum » DIVERTISMENT » HAI SA NE CUNOASTEM! » Razvan (prezentare)
Page 1 of 11
Search:

Statistics