Forum
Site menu
Login form
E-mail:
Password:
Search
Friday, 2010-07-30, 2:10 PM
Welcome Guest

Forum

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » FORUM Open.oPn.Ro » RECLAMATII » Hatentziune!:D
Hatentziune!:D
TestyCOOLDate: Thursday, 2008-11-27, 9:39 PM | Message # 1
Owner
Group: Open Cs
Status: Offline
wink de cateva saptamani mi am propus sa ma uit atent la toti adminii..i am urmarit...pt ca nu mi se pare corect ca unii dintre ei sa aibe admin numai sa schimbe hartile sau sa mai dea un slap slay sau kick...unii intra chiar f rar..sau deloc..ca admin trebuie sa faci ss(ss il faci stand 2 .3 min spect cu ochii pe respectivul infractor..nu dai ban direct ca poate te inseli..)nu vreau sa mi prindeti 3 codati pe zii..dar macar sa va dati mai mult interesul..pt ca tocmai daia ati luat admin..sa administrati pt server nu pt bunul plac...sau si una si alta..pana mea...dati reconfig ..dati llama slay kick ban..in ordinea asta cu jucatorii care vb sau fac ceva urat..nu mi plac abuzurile..gen slap..sau slay ca nu pune respectivul bomba sau ca ar campa excesiv..ASTA e un server de AMATORI..:D pls nu uitati...sper sa va distrati pe serverul asta..cat o mai fi deschis..tocmai daia este facut...si sa nu va suparati cand o sa va zic ca v am scos adminul(motivele sint alea de mai sus)..e ciudat..am observat ceva interesant..daca scot adminul cuiva..gata ..nu mai joaca p eserver..ca cica nu poate fara admin...mai sa fie..nu pot sa cred ca jucati numai daca aveti admin..

jZBDate: Friday, 2008-11-28, 12:24 PM | Message # 2
Lieutenant
Group: Users
iti dau mare dreptate aici testule...dar spune si mie dc mai intra adminii si incept cu tsay sa zica..bomba!!!! ?
si asa nu inteleg ..atata timp cat e free game ...dc il obliga unii admini pe 1 player sa puna bmb ?

din cate stiu free game=joc liber... nu cum inseamna la voi joc liber...dar pune bomba tero
si care sunt adminii care zic"eu mai joc pe sv k nu pot fara admin "... :P

Respect

Message edited by jZB - Friday, 2008-11-28, 12:25 PM

HuMiLiaTeRDate: Friday, 2008-11-28, 10:12 PM | Message # 3
Sergeant
pai bine jzb ... noi il lasam pe ala da dc toti owneri ii dau slay lu ala ?sau slap .... ca stateam cu awp in baza si au sarit toti cu gura ... ia uite cum sta asta cu awp pe dust2 ..... da ce ma nu e normal ?? daca ai awp stai la panda nu intri ca RAMBO in ei ... mai in spate ...

jZBDate: Friday, 2008-11-28, 11:56 PM | Message # 4
Lieutenant
nu e vorba de awp...k tre sa stai la panda...eu 1 nu fac asa...oricum fiecare cu stilul lui...si cum a mentionat Testy...nu e sv pro...e 1 simplu sv de incepatori....deci "Au voie sa stea camp incepatorii",....din cate stiu asa face orice incepator...sta la panda k sa omoare si el 1-2 acolo...si se simte cel mai bine

QuakieDate: Saturday, 2008-12-13, 3:42 Am | Message # 5
Owner
jzb eu am copiat stilu de jok de pe gotdns.org acolo e freegame dar terro trbuie sa atace fara sa clipeasca dc nu se riska ban si alte alea k asa e normal ,dar acolo toti stiu asta.....dc dupa 15 secunde mai e picior de terro in baza si face asta de 3-4 ori jukatoru respeciv sa se rataceasca prin baza ia ban permanent acolo fara discutie unban si nebunii sau facem serveru free free exact cum ai zis tu ...apoi ce a zis testy cu scoaterea de admin are dreptate 100% exact cum ai zis si tu ...si apropo ti-am zis sa terminiiii cu transferu!!! poate o sa te ierte testy :P

QuakieDate: Saturday, 2008-12-13, 3:43 Am | Message # 6
Owner
o sa vb cu testy sa vad ce parere are si el si o sa stabilim cum si in ce directie o sa o ia serveru....ideea k treaba asta e o problema mika si mare in acelasi timp trebuie sa ne gandim bine cum o sa schimbam regulamentul in ceea ce priveste faza cu terro si camparea

Forum » FORUM Open.oPn.Ro » RECLAMATII » Hatentziune!:D
Page 1 of 11
Search:

Statistics