Forum
Site menu
Login form
E-mail:
Password:
Search
Friday, 2010-07-30, 2:04 PM
Welcome Guest

Forum

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » FORUM Open.oPn.Ro » RECLAMATII » Interesant dar neimportant.
Interesant dar neimportant.
MakaayDate: Wednesday, 2009-12-09, 5:12 PM | Message # 1
Private
Group: Users
Status: Offline
Salut , nickul meu de CS este Makaay , joc pe acest server de aproximativ 7 luni de zile. Intru pe acest server de placere, nu din alte motive. Nu cred ca de cand joc aici am creat vreo probleme. De cand am primit slot / vip/ admin , persoana cu numele "" Comercial"" are ceva cu mine... Nu stiu daca ii plac baietii , nu ma intereseaza , dar cand mi s-a dat slot , spunea ca este slotul lui , cand am avansat la Ucenic , mai nou zicea ca sufar , bagandu-se intro conversatie care nu-l privea pe el in mod direct. Am vazut ca nu numai cu mine se cearta aiurea , probabil n-are ce face acasa , sau ii place sa strice dispozitia altora. Cum spuneam , intru in CS ca sa ma relaxez , nu sa ma enervez , si as dori daca nu se poate cu vorba buna , ceea ce nu cred ca se poate , sa facem ceva cu acest personaj de desen animat.
Multumesc pentru atentie si timpul acordat.

Calv1nDate: Wednesday, 2009-12-09, 5:40 PM | Message # 2
Colonel
de acord cu tine,comercial asta si mai e inca unu Akolyte.pe akolyte l`am avertizat deja ca ii dau ban daca mai continua cu limbaju urat...tre sa ii dau de 2-3 ori gag pe o harta sa taca din gura,o sa avem grija si de comercial makay..sal

ValyDate: Wednesday, 2009-12-09, 9:25 PM | Message # 3
Lieutenant
Group: Moderator
Asa sunt unii le place sa strice atmosfera si buna dispozitie de pe server.. Ce vreau sa spun eu: nu toti intra sa joace de placere si pentru distractie sa ne simtim bine cu toti, suntem o "cumunitate" !!!
Despre comercial se gaseste mereu sa aibe o nemultumire sau sa nu-i convina ceva, asta e temperamentul si caracterul lui, Sa speram k se va imbunatatii si schimba cat mai curand posibil:)
"Haideti sa incerkm cu toti sa evitam certurile si discutiile"

Play 4 fun !!!

V-am salutat si sa auzim numai de bine:*:*:*

TestyCOOLDate: Sunday, 2009-12-13, 7:30 PM | Message # 4
Owner
Group: Open Cs
omu clar are ceva probleme..eu am zis d mult dar nu ma ti crezut...nici nu vreau sa l mai jignesc vine craciunul si trebuie sa fim mai buni..o sa aibe soarta grija de el..

FofiDate: Wednesday, 2009-12-23, 4:35 PM | Message # 5
Private
Gresesti foarte mult cu cele spuse Makaay..dar ma rog..putin imi pasa,acum, ce spuneti "voi" ...
Mult succes in continuare, sa fiti sanatosi mereu si Sarbatori Fericite.

Multumesc.

MakaayDate: Wednesday, 2009-12-23, 10:52 PM | Message # 6
Private
Hai te rog , fi si tu sincer macar acum inainte de Craciun sa nu-ti creasca nasu ca lui pinocchio:D... Ai zis-o chiar tu odata ca de asta intri pe server sa faci "" atmostera"" asa ca ma rog... No Comment. Ceao

afapapuselDate: Thursday, 2009-12-24, 6:44 PM | Message # 7
Lieutenant
mai merge sv-ul ?

titirik13Date: Thursday, 2009-12-24, 7:32 PM | Message # 8
Lieutenant colonel
merge serverul, e doar o pauza de upgrade, nu dispera!!

Forum » FORUM Open.oPn.Ro » RECLAMATII » Interesant dar neimportant.
Page 1 of 11
Search:

Statistics