Salut , nickul meu de CS este Makaay , joc pe acest server de aproximativ 7 luni de zile. Intru pe acest server de placere, nu din alte motive. Nu cred ca de cand joc aici am creat vreo probleme. De cand am primit slot / vip/ admin , persoana cu numele "" Comercial"" are ceva cu mine... Nu stiu daca ii plac baietii , nu ma intereseaza , dar cand mi s-a dat slot , spunea ca este slotul lui , cand am avansat la Ucenic , mai nou zicea ca sufar , bagandu-se intro conversatie care nu-l privea pe el in mod direct. Am vazut ca nu numai cu mine se cearta aiurea , probabil n-are ce face acasa , sau ii place sa strice dispozitia altora. Cum spuneam , intru in CS ca sa ma relaxez , nu sa ma enervez , si as dori daca nu se poate cu vorba buna , ceea ce nu cred ca se poate , sa facem ceva cu acest personaj de desen animat. Multumesc pentru atentie si timpul acordat.
de acord cu tine,comercial asta si mai e inca unu Akolyte.pe akolyte l`am avertizat deja ca ii dau ban daca mai continua cu limbaju urat...tre sa ii dau de 2-3 ori gag pe o harta sa taca din gura,o sa avem grija si de comercial makay..sal
Asa sunt unii le place sa strice atmosfera si buna dispozitie de pe server.. Ce vreau sa spun eu: nu toti intra sa joace de placere si pentru distractie sa ne simtim bine cu toti, suntem o "cumunitate" !!! Despre comercial se gaseste mereu sa aibe o nemultumire sau sa nu-i convina ceva, asta e temperamentul si caracterul lui, Sa speram k se va imbunatatii si schimba cat mai curand posibil:) "Haideti sa incerkm cu toti sa evitam certurile si discutiile"
omu clar are ceva probleme..eu am zis d mult dar nu ma ti crezut...nici nu vreau sa l mai jignesc vine craciunul si trebuie sa fim mai buni..o sa aibe soarta grija de el..
Gresesti foarte mult cu cele spuse Makaay..dar ma rog..putin imi pasa,acum, ce spuneti "voi" ... Mult succes in continuare, sa fiti sanatosi mereu si Sarbatori Fericite.
Hai te rog , fi si tu sincer macar acum inainte de Craciun sa nu-ti creasca nasu ca lui pinocchio:D... Ai zis-o chiar tu odata ca de asta intri pe server sa faci "" atmostera"" asa ca ma rog... No Comment. Ceao