| RocKeRu | Date: Miercuri, 2011-11-30, 5:09 PM | Message # 1 |
 Rang 1 , Level 3
Group: Membru Nou
Awards: 1
Status: Offline
| Nick : RocKeRu sau mai nou pe server Random Nume: Florin Locatie natala : Arad Locatie actuala : Arad Varsta: Chiar 15 ani. Experienta: Joc CS de 8 ani dar ultimii doi nu am jucat de loc asa ca nu va asteptati la minuni. Id de mess : florin_popa13 Steam : SOLD! Joc pe sv de : Normal.
Multi dintre voi ma stiti pentru ca am jucat aici ceva vreme. Oricum, majoritatea ma stiu ca si genu' de imatur si vorbaret. In orice caz, acum nu mai sunt aceeasi persoana, sunt mai matur si am inceput sa vorbesc cu litera mare la inceputul propozitiei si semne de punctuatie (Da, stiu n-ai fi zis). Cred ca ultima data am intrat acum... 8-10 luni :-??, nu mai stiu, dar vad ca inca frecventeaza C@T@, MaCs, Zume, Sam/HoCSam (care nu mai vorbeste cu mine de 2 ani xD) caruia imi cer scuze inca odata pentru faza aia, sper ca m-ai iertat xD. In fine nu ma pun sa scriu compuneri aici pt. ca oricum nimeni nu se oboseste sa citeasca ce am scris aici, pt. ca e doar un rahat de prezentare.
Ce ziceti, mai aveti loc de unu'? :)
sensitivity : 3.0 arma preferata : ak-47/kalashnikov nickname : RocKeRu harta preferata : de_train
|
| |
| |
| Nicusorr | Date: Miercuri, 2011-11-30, 5:16 PM | Message # 2 |
 Rang 1 , Level 3
Group: Admin Server
Awards: 0
| Salut ,Imi pare bine sa te cunosc si sper sa nu fie probleme BFT!
>Nicusor<
|
| |
| |
| Quakie | Date: Miercuri, 2011-11-30, 8:35 PM | Message # 3 |
 Owner
Group: Detinator
Awards: 1
| bafta la fraguri
|
| |
| |
| PRO | Date: Joi, 2011-12-01, 9:54 AM | Message # 4 |
 oPnDesigner.
Group: Designer
Awards: 2
| Bine ai revenit la noi . Sper să ne ințelegem de minune ! Baftă in continuare .
Pentru orice nelamurire sau probleme dati un PM
|
| |
| |
| Cameron | Date: Sâmbătă, 2011-12-03, 1:23 PM | Message # 5 |
|
Rang 1 , Level 1
Group: Moderator
Awards: 0
| Salutare si bine ai venit pe OPN
|